Su Arıtma Sistemlerinin Bakımı Nasıl Yapılmalıdır ?

Su Arıtma Sistemlerinin Bakımı Nasıl Yapılmalıdır ?

Su Arıtma Cihazı Bakımı

Su arıtma cihazı  kullanımı gün geçtikçe çoğalmaktadır.Damacanalar ile ilgili kötü haberlerin çıkması insanları daha sağlıklı ve ekonomik çözümlere yönlerdirmektedir. Su arıtma cihazları hem sağlık bakımından hemde ekonomik açıdan kullanıcıya çok faydalı olduğu için insanlar doğal olarak su arıtma cihazlarına yönelmektedir.  Su arıtma cihazlarının belli dönemlerde bakımları vardır. Sağlıklı ve güvenilir su içmek için bu bakımları zamanında yaptırmalısınız.

Su Arıtma Cihazı Ön filtre bakımı

Su arıtma cihazları kullanıma ,gelen şebeke suyu değerlerine  ve kapasitelerine göre  bakımları yapılmaktadır. Genel olarak ön filtre değişimi 6 aylık periyotlarda yapılmaktadır. Ön filtre de bulunan Sediment filtre,Granül Aktif Karbon ve Blok Karbon filtre değişmektedir.

Su Arıtma Cihazı Komple filtre bakımı

Su arıtma komple filtre bakımı genel olarak yıllık olarak yapılmaktadır. Bu bakımda  ön filtre hariçinde membran filtre ve post karbon filtre değişimi yapılmaktadır. Siz de su arıtma cihazı kullanıcısıysanız  cihazınızın markası ne olursa olsun  Bakımlarınızı düzenli olarak yaptırınız.

admin

admin