Kanalizasyon Tıkanıklığı Nasıl Açılır ?

Kanalizasyon Tıkanıklığı Nasıl Açılır ?

Öncelikle kanalizasyon sorunlarında tıkanmanın yerinin tam olarak belirlenememesi en büyük problemlerden biridir. Ancak bu problem spiral kamera sistemleriyle desteklenmiş ve tıkanıklık yerini 15 dakika içinde tespit eden cihazların varlığıyla artık sorun olmaktan çıkmıştır.

Kanal Kamera Görüntüleme Sistemi
Kanal Kamera Görüntüleme Sistemi

Kanalizasyon hatları sıklıkla tıkanma oluşmayan ana hatlardır çevre binaların su atıkları bu sistem üzerinden taşınarak belirlenen alana dökülür. Kanalizasyon tıkanması binalardan atılan atıklar ve pimaşlardan gönderilmemesi gereken maddeler yüzünden tıkanmakta ve bina bodrum katlarında oturanlar sıkıntısını evlerine su basınca görürler.
Özellikle tuvaletlere atılan kâğıt, bez veya suda çözünmeyen benzeri katı materyaller kanalizasyonlarda birleşerek önemli tıkanmalara yol açarlar. Dolayısıyla bilinçsiz bir şekilde kullanılan tuvalet kanalizasyonları sadece kullanıldığı mekanın değil bütün bir kanalizasyon sisteminin tıkanmasına sebep olurlar.

İlk Olarak Binaların Alt Katlarında Ortaya Çıkıyor.

Son derece pahalı sonuçları olabilecek bu tıkanıklıklar yerine göre banyonuzun veya tuvaletinizin tamamen bir inşaat alanına dönmesine sebep olabilir. Ayrıca evinizde sınırlı kalmayıp alt komşunuz veya yan komşunuza sirayet etmiş bir tıkanıklık buralarda da aynı işlemlerin yapılmasına sebep olacaktır. Böylece sorun son derece maliyetli bir çalışmaya dönüşür. Hemen ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Artık bunların hiçbirisine gerek kalmadan çeşitli kimyasallar ve teknolojik aletler yardımıyla çok hızlı bir şekilde bu sorunlar çözülebilmektedir.

Spiral Kanal ve Boru Açma Makinası
Spiral Kanal ve Boru Açma Makinası

Çünkü ekibimizin önceliği müdahalelerde hiçbir yerin kırılmadan sorunun aşılmasına yönelik çalışma yapmaktır. Genellikle bodrum kat boru dirseklerinde oluşan bu sorun tıkanıklık açma cihazı ile son bulmaktadır.

admin

admin